zaloguj / zarejestruj
PRZEWIŃ

Strefa Uśmiechu, wypożyczalnia aut, pizzeria – franczyza do 45 tys. zł

A może interesuje Cię praca w Krainie Chleba?

 

PIEKARNIA OSKROBA – chleb na naturalnym zakwasie

Historia j firmy sięga lat trzydziestych ubiegłego wieku, kiedy to Wacław Oskroba otworzył pierwszą piekarnię. Rodzinną tradycję kontynuowali jego synowie, Stanisław i Ryszard, a od 1981 roku pielęgnuje ją wnuk Wacława ze swoją rodziną.

 

Przez lata z małej piekarenki z jednym piecem stali się dużą piekarnią dysponującą trzema zakładami produkcyjnymi. Mimo nieustannego rozwoju nadal są firmą rodzinną, w której doświadczenie, wiedza i tajniki zawodu przechodzą z ojca na syna i która nieustannie czerpie z polskich tradycji piekarskich.

 

Doskonałym przykładem tego, jak można łączyć tradycję i nowoczesność, jest nowa linia do produkcji chleba formowego na naturalnym zakwasie, wykorzystująca rewolucyjną technologię czystych pomieszczeń („clean room”). Jest to najnowocześniejsza a przy tym naturalna metoda przedłużania trwałości pieczywa.

 

Oferta sieci:

  • sprawdzony system franczyzowy;
  • umowa na czas nieokreślony;
  • pomoc w weryfikacji lokalu;
  • pomoc w zakresie przygotowania lokalu pod wymogi Sanepidu;
  • projekt sali sprzedażowej zatwierdzonego punktu;
  • kompleksowe wyposażenie w meble niezbędne do prawidłowego funkcjonowania sklepu (piec, regały, ciąg chłodniczy, ciąg mroźniczy);
  • cykl szkoleń z zakresu znajomości asortymentu, prowadzenia wypieków, sprzedaży oraz ogólnych zasad funkcjonowania punktu;
  • codzienne dostawy asortymentu;
  • dostęp do elektronicznego systemu zamówień;
  • bogata analityka prowadzonej sprzedaży.

Wymagania:

  • własna działalność gospodarcza lub gotowość do jej założenia;
  • możliwość osobistego zaangażowania, poświęcenia czasu na zarządzanie i pracę w sklepie firmowym;
  • posiadanie lokalu wynajmowanego lub własnego o powierzchni min. 40-50 m²;
  • możliwość podłączenia w lokalu prądu trójfazowego, siły 22 kW;
  • posiadanie wkładu własnego potrzebnego do wykonania aranżacji i technicznego dostosowania lokalu w wysokości 30 000 - 50 000 zł;
  • możliwość pokrycia jednorazowej opłaty licencyjnej, jako jedynego kosztu przystąpienia do sieci, w wysokości 12 000 netto;
  • posiadanie książeczki sanepidu z aktualnymi badaniami na nosicielstwo;
  • brak przeciwwskazań do pracy z produktami zawierającymi mąkę i drożdże;
  • posiadanie aktualnego zaświadczenia o niekaralności;
  • posiadanie silnego zaangażowania w rozwój własnej działalności.

Oceń artykuł:

Średnia ocen: 3.31

Udostępnij artykuł:

Jakie są metody poszukiwania lokalizacji przez franczyzobiorcę Jakie są metody poszukiwania lokalizacji przez franczyzobiorcę
ZOBACZ WIĘCEJ FILMÓW
POWRÓT DO LISTY
POPRZEDNIE VIDEO KOLEJNE VIDEO

Sprawdź też inne pomysły na biznes

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcejRozumiem