Strefa Uśmiechu, wypożyczalnia aut, pizzeria – franczyza do 45 tys. zł
A może interesuje Cię praca w Krainie Chleba?
PIEKARNIA OSKROBA – chleb na naturalnym zakwasie
Historia j firmy sięga lat trzydziestych ubiegłego wieku, kiedy to Wacław Oskroba otworzył pierwszą piekarnię. Rodzinną tradycję kontynuowali jego synowie, Stanisław i Ryszard, a od 1981 roku pielęgnuje ją wnuk Wacława ze swoją rodziną.
Przez lata z małej piekarenki z jednym piecem stali się dużą piekarnią dysponującą trzema zakładami produkcyjnymi. Mimo nieustannego rozwoju nadal są firmą rodzinną, w której doświadczenie, wiedza i tajniki zawodu przechodzą z ojca na syna i która nieustannie czerpie z polskich tradycji piekarskich.
Doskonałym przykładem tego, jak można łączyć tradycję i nowoczesność, jest nowa linia do produkcji chleba formowego na naturalnym zakwasie, wykorzystująca rewolucyjną technologię czystych pomieszczeń („clean room”). Jest to najnowocześniejsza a przy tym naturalna metoda przedłużania trwałości pieczywa.
Oferta sieci:
- sprawdzony system franczyzowy;
- umowa na czas nieokreślony;
- pomoc w weryfikacji lokalu;
- pomoc w zakresie przygotowania lokalu pod wymogi Sanepidu;
- projekt sali sprzedażowej zatwierdzonego punktu;
- kompleksowe wyposażenie w meble niezbędne do prawidłowego funkcjonowania sklepu (piec, regały, ciąg chłodniczy, ciąg mroźniczy);
- cykl szkoleń z zakresu znajomości asortymentu, prowadzenia wypieków, sprzedaży oraz ogólnych zasad funkcjonowania punktu;
- codzienne dostawy asortymentu;
- dostęp do elektronicznego systemu zamówień;
- bogata analityka prowadzonej sprzedaży.
Wymagania:
- własna działalność gospodarcza lub gotowość do jej założenia;
- możliwość osobistego zaangażowania, poświęcenia czasu na zarządzanie i pracę w sklepie firmowym;
- posiadanie lokalu wynajmowanego lub własnego o powierzchni min. 40-50 m²;
- możliwość podłączenia w lokalu prądu trójfazowego, siły 22 kW;
- posiadanie wkładu własnego potrzebnego do wykonania aranżacji i technicznego dostosowania lokalu w wysokości 30 000 - 50 000 zł;
- możliwość pokrycia jednorazowej opłaty licencyjnej, jako jedynego kosztu przystąpienia do sieci, w wysokości 12 000 netto;
- posiadanie książeczki sanepidu z aktualnymi badaniami na nosicielstwo;
- brak przeciwwskazań do pracy z produktami zawierającymi mąkę i drożdże;
- posiadanie aktualnego zaświadczenia o niekaralności;
- posiadanie silnego zaangażowania w rozwój własnej działalności.
Sprawdź też inne pomysły na biznes